Зараз ви переглядаєте: » » «ГОЛГОФА УКРАЇНИ»
 20-03-2017, 14:31  Подивилися: 336 раз
Піст — це Божий заклик відчути біль інших, несправедливо скривджених війною, відкинутих суспільством і тих, хто цілком байдужий для оточуючих. Саме в пам’ять про героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули і які перебувають зараз у зоні АТО, а також в наміренні миру, братньої злагоди та кращої долі в Україні в селах Хоростків, Тустань, Семаківці, 19 березня у Хрестопоклінну неділю пройшла Хресна дорога в наміренні «за мир в Україні».
«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

Йдучи від стації до стації Хресної Дороги, усі мають нагоду задуматись над Хресною Дорогою Господа Нашого Ісуса Христа … Мають можливість роздумати над страстями нашого Спасителя, причиною яких став людський гріх… Ті криваві події Хресної дороги перепліталися з тривожними подіями сьогодення. Як колись Ісус ніс свій хрест, так Україна нині переживає власну Голгофу, але з вірою у беззаперечну перемогу добра над злом. Покаяння з наверненням є безумовною умовою виходу з кризової ситуації в нашій країні та побудови нового, здорового, позитивного суспільного життя, яке має базуватися на принципах християнської моралі. До такого навернення та переосмислення власного життя закликають молитовні тексти розважань Хресної Дороги, які читала спільнота УМХ с. Тустань, супроводжуючи похід духовними піснями.
«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

По завершенні Хресної ходи отець-парох Михайло Яблонь подякував молоді та всім вірним за присутність та небайдужість до долі своєї держави і наголосив усім, що метою умхівців було достукатися до людського сумління і показати, що насправді фіналом ніколи не була смерть. Фіналом було воскресіння.
«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»

«ГОЛГОФА УКРАЇНИ»


Наш Бог не лежить у могилі, чекаючи, щоб ми помазали його миром. Він воскрес, він входить у наш дім через замкнені двері і кличе нас за собою. Він дає нам своє живе слово, щоб ми несли його іншим. Він буде з нами поруч до кінця нашого шляху. Бог благословляє нас для життя. Єдиний шлях до життя вічного - через Ісуса, що помер і воскрес на третій день.
Голова УМХ с. Тустань Іванна Крук
Додав: admin
Залишено коментарів: 0
Добавление комментария
Введіть перевірочний код
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код